Hoe helpt uw mening?

  • TRANSPARANTIE

    Uw mening maakt kwaliteit van de dienstverlening van Vrieling Verzekeringen inzichtelijk en ervaringen transparant.

  • Juiste keuze maken

    Uw mening helpt andere consumenten ook te kiezen voor Vrieling Verzekeringen.

  • Kwaliteitsverbetering

    Uw mening helpt Vrieling Verzekeringen de kwaliteit klantgericht te verbeteren.

Klachten

Dit onderzoek richt zich op het meten van klanttevredenheid en is daarmee ook een van de platformen voor het geval u iets wilt melden waar u minder tevreden over bent.

Uw reactie wordt vanzelfsprekend verwerkt in de resultaten van dit onderzoek en als u graag een terugkoppeling wenst op uw reactie is het van belang dat u aanvinkt niet anoniem te willen blijven.

Over Vrieling Verzekeringen

Verzekeren draait om vertrouwen. Vertrouwen dat de verzekering biedt, wat je ervan verwacht. Vertrouwen ook dat je eerlijk wordt geadviseerd. Vrieling verzekert al meer dan vijftig jaar. Er zijn niet veel verzekeraars, die dat kunnen zeggen. Uitgangspunt bij ons kantoor is dan ook de langdurige relatie met onze klanten.

Meer over Vrieling Verzekeringen

Over Tevreden.nl

Tevreden.nl is een toonaangevend bureau op het gebied van klant- en medewerkertevredenheidsonderzoek. Wij bieden totaaloplossingen aan een verscheidenheid van dienstverlenende bedrijven en instanties.

Door branchebrede of organisatie-specifieke onderzoeksoplossingen te ontwikkelen kunnen organisaties doorlopend de tevredenheid van klanten en medewerkers in kaart brengen.